• ¡Notícies!

  Aquí posarem les últimes novetats per mantenir-vos informats.

  Notícies

  Escribir Comentario

  Noticies
 • Art i Memòria.
  Participació al projecte Aqui i Abans.

  Triana Doce i Eva Yufrá, entrevisten als participants de MAGG per documentar-se sobre la vida en Poble Nou. Els seus relats parlats i els seus antics objectes son incorporats a la seva coreografia.

  més info

  tots fem la memoria
 • “Campanadas” relat basat en vivències.

  Treball del taller literari amb els participants de MAGG. Us ha agradat?

  llegir audio

  Participa

  “Campanadas”
 • ¡Volem conèixer el barri amb tu!

  Apropa’t a la Memòria Activa de la Gent Gran. Itineraris de diàleg intergeneracional transmetent vivències dels veïns/es al barri, llocs emblemàtics i la seva història.

  participa

  Vine’t a passejar!
Memòria Activa de la Gent Gran és un projecte social i educatiu on participen persones de més de 55 anys amb moltes necessitat d’aprendre i apropar-se a l’ús de les TIC. A més, volen comunicar les seves experiències viscudes i així, recuperar i mantenir col·lectivament la cultura i l’història oral dels barris del districte de Sant Martí a Barcelona.
El projecte es desenvolupa mitjançant xerrades, trobades grupals, visites a museus i l’ús de telèfons mòbils i tauletes. Així, la gent gran intercanvia vivències, fotografies, escrits, articles de diaris, etc.
Al final del curs amb el material recopilat, els alumnes preparen itineraris d’interés

[+ més]

social pels diferents barris convidant a gent jove a participar per afavorir el diàleg intergeneracional. Els interessats poden apuntar-se aquí.
Al projecte també hi participa gent gran que de forma voluntària acompanyen a altre gent gran en el procés d’aprenentatge de les noves tecnologies. Aquest tipus de dinàmica produeix un estímul positiu entre ells mateixos, afavoreix activament les relacions personals i crea un clima de confiança mútua, respecte i harmonia. Aquest model els permet una nova forma d’aprendre, els uns dels altres i cada vegada més els fa sentir útils en una societat en constant canvi.

[+ més]